CRUÏLLA & ARTIFICIA

Arts i Intel·ligència Artificial

ARTIFICIA i el Festival Cruïlla s'uneixen estratègicament per oferir al públic un espai on apropar la relació entre la creativitat i Ia intel·ligència Artificial.

una unió estratègica

ARTIFICIA promou la creativitat augmentada a través de la IA i les arts. Les noves tecnologies, i en particular la intel·ligència artificial, estan canviant la naturalesa dels processos creatius. Les col·laboracions emergents entre humans i màquines permeten nous processos creatius.

CRUÏLLA és un Festival de Música, Arts i Comedy que aposta per la innovació i les noves tecnologies aplicades a la indústria cultural i de creació. Fou el 1r festival Full Cashless, vam oferir la 1a experiència 5G en un festival i apostem per la personalització de l’experiència del públic a partir de les dades. Cruïlla és el punt de trobada entre públic i creadors.

Aquesta unió estratègica d’Artificia i Cruïlla és el punt de partida per a l’experimentació en els espais que uneixen la creativitat i l’AI, millorant els processos creatius i l’experiència del públic.

PRÒXIMA SESSIÓ

REPRESENTACIÓ I EDUCACIÓ MUSICAL HUMANA I ARTIFICIAL

Dijous 6 de Maig - DE 18:00 a 19: 30h

Aquest esdeveniment inclou una discussió sobre les tecnologies d’IA per democratitzar i millorar l’aprenentatge musical. Posant èmfasis en la equitat de gènere i la inclusió.

Moderador: Sergio Giraldo 

Ponents: Rafael Ramírez, Anna Xambó, Luisa Pereira, Enric Guaus i Alia Ahmed Morsi.

Improvisació musical humana amb IA

dimecres 10 de març de 18:00 a 19:30h

Aquest esdeveniment inclou actuacions de música en directe i una discussió sobre IA creativa per a la improvisació musical.

Les presentacions dels ponents i la discussió posterior abordaran temes com la complexitat del procés creatiu humà, els aspectes creatius al voltant de la improvisació, o si la IA pot emular l'espontaneïtat de la música jazz.

Al final, el públic podrà plantejar els seus dubtes als participants.

Moderador: Ramon López de Mántaras

Ponents: Mark d’Inverno, Matthew Yee King, Sara Sithi-Amnuai, Augusto Sarti i Clara Borrelli.

+INFO

 

Composició musical col·laborativa humana i artificial

Dijous 8 d'abril - 18 a 19: 30h

Aquest esdeveniment inclou una discussió sobre les tecnologies d’intel·ligència artificial utilitzades en la
composició musical i el seu possible potencial co-creatiu.

Moderador: Ramon López de Mántaras

Ponents: Marco Schorlemmer, Emilios Cambouropoulos, Danae Stefanou, Ferran Cruixent, Artur Garcia-Saez i Artemi - Maria Gioti.

+INFO

 

Representació i
educació musical humana i artificial

Dijous 6 de Maig - 18 a 19: 30h

Aquest esdeveniment inclou una discussió sobre les tecnologies d’IA per democratitzar i millorar l’aprenentatge musical. Posant èmfasis en la equitat de gènere i la inclusió.


Moderador: Sergio Giraldo 

Ponents: Rafael Ramírez, Anna Xambó, Luisa Pereira, Enric Guaus i Alia Ahmed Morsi.

+INFO

 

logos-artificia