T'oferim 3 opcions

Si us plau, llegeix-les totes atentament abans d'escollir-ne una!

1. Conservar les teves entrades

 

Si vols conservar les teves Entrades de Dia de Divendres per al Cruïlla 2021, no cal que facis res. Cadascun dels teus tiquets passarà automàticament a ser una Entrada de Dia del Festival Cruïlla 2021.

Un cop presentem la programació completa per dies del Festival Cruïlla 2021, podràs escollir quin dels dies del festival vols assistir

Et recordem que triant aquesta opció ens ajudes a tirar endavant, i per agrair-te la teva confiança et regalarem 1 consumició Damm per cadascuna de les teves Entrades de Dia de Divendres 😀.

     

2. Demanar un xec regal

 

Pots transformar les teves entrades en un xec regal valorat en el mateix import que has pagat pel Cruïlla 2020. Tens fins el 17 de juny a les 23:59h per confirmar amb la tiquetera que vols canviar les teves entrades del Cruïlla 2020 pel xec regal.

Un cop sol·licitat, podràs bescanviar-lo abans del 31 de desembre de 2021 per entrades per als concerts programats pel Cruïlla fins al 31 de maig de 2022.

No podràs bescanviar el teu xec regal per entrades del Festival Cruïlla 2021. Si el que vols és canviar les teves Entrades de Dia de Divendres per entrades d'un altre dia cal que guardis les teves entrades. Més endavant les podràs canviar pel dia que vulguis (revisa el punt 1. Conservar les teves entrades).

     

3. Sol·licitar la devolució

 

Si vols sol·licitar la devolució dels teus tiquets, et demanem que omplis un petit formulari amb algunes dades de la teva compra, per tal de poder gestionar la devolució amb la tiquetera i fer-la efectiva.

Tens fins al 17 de juny a les 23:59h per omplir el formulari i demanar la devolució.

Un cop enviat aquest formulari de confirmació, es cancel·laran les teves entrades del Cruïlla 2020 i se't retornarà l'import en els terminis establerts per la llei.